Du er landet på Hegnstråd.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL hegnstråd. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL hegnstråd tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL hegnstråd 55 m 2,1/3,1 mm stål grå

  • Dagens pris: 163,80 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL hegnstråd 55 m 2,1/3,1 mm stål grå som vi har fundet til 163,80 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Vores hegnstråd af høj kvalitet har en samlet længde på 55 m og vil være et ideelt valg til stramning af dit trådhegn ved at trække hegnstråden gennem hegnsmaterialet og fastgøre det på hegnsstolperne.
Denne hegnstråd har mange anvendelsesmuligheder.
Denn…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL hegnstråd i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL hegnstråd:

Dyreste vidaXL Hegnstråd på listen er vidaXL hegnstråd 55 m 2,1/3,1 mm stål grå fra Hjemmets med en pris på 163.80. Billigste udvalgte Hegnstråd er vidaXL hegnstråd 55 m 2,1/3,1 mm stål grå som du kan købe for 163.80 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Hegnstråd vi har fundet koster i gennemsnit 163.8 kr.
Ovenstående vidaXL Hegnstråd data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Hegnstråd tilbud er opdateret i dag 03-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hegnstråd guides:

Fandt du ikke det rigtige Hegnstråd blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hegnstråd: